Νεα Μακρη Φωτια : Φωτιά στο Μάτι: Εικόνες που κόβουν την ανάσα από την / Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη:

Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής.

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: ΦΩΤΙÎ' ΣΤΗΝ ÎœÎ'ΚΡΗ: Î'νησυχούν οι κάτοικοι των σπιτιών που
ΦΩΤΙÎ' ΣΤΗΝ ÎœÎ'ΚΡΗ: Î'νησυχούν οι κάτοικοι των σπιτιών που from www.evros-news.gr
Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας. Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για .

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες:

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε δύο διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και απείλησε . Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι . Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας. Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες:

Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε δύο διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και απείλησε . Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι . Φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη νέα μάκρη. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής.

Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Φωτιά στο Μάτι: Εικόνες που κόβουν την ανάσα από την
Φωτιά στο Μάτι: Εικόνες που κόβουν την ανάσα από την from www.athensvoice.gr
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε δύο διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και απείλησε . — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για .

Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids).

— yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας. Φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη νέα μάκρη. Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε δύο διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και απείλησε . Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες:

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη:

Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι . ΦΩΤΙÎ' ΣΤΗΝ ÎœÎ'ΚΡΗ: Î'νησυχούν οι κάτοικοι των σπιτιών που
ΦΩΤΙÎ' ΣΤΗΝ ÎœÎ'ΚΡΗ: Î'νησυχούν οι κάτοικοι των σπιτιών που from www.evros-news.gr
Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι . Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη νέα μάκρη. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας.

Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι .

Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε δύο διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και απείλησε . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη νέα μάκρη. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι . Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας.

Νεα Μακρη Φωτια : Φωτιά στο Μάτι: Εικόνες που κόβουν την ανάσα από την / Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη:. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: